SMAAK! plaatje
De Wildplukkende Bourgondiër

SMAAK!

Heb jij wel eens goed geproefd? Enig idee hoe dat eigenlijk werkt? We nemen je mee op 'proefles' en leren je alles over SMAAK! Voor deze bijzondere cursus werkt Monique samen met de fijnste proever van ons land: Joël Broekaert!

Joël is een heuse fijnproever en gaat dat - met veel passie en enthousiasme voor zijn vak - jou ook leren. Monique is zich al jaren aan het verdiepen in de inhoudsstoffen van planten die smaak geven. Deze combinatie maakt dat dit een bijzondere totaalervaring gaat zijn!

Doe mee aan deze cursus op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum! Op zaterdag 27 september, 25 oktober en 29 november van 12.30 - 16.30 uur leren we je hoe smaak werkt, gaan we proeven, duiken we in planten en krijg je allerlei tips en trics mee om als fijnproever door het leven te gaan. Deze middagen zijn - uiteraard - met 4 rondes aan verfijnde hapjes (vergelijkbaar met een lichte lunch) en passende non-alcoholische dranken die we met SMAAK gaan proeven! De investering voor deze cursus van 3 dagen inclusief eten en drinken is €735,- (inclusief 21% btw).

Aanmelden

Geplande workshops

€ 735,00

Startdatum: 27 september 2025
Tijd: 12:30 tot 16:30
Locatie: Culinair Landgoed Parc Broekhuizen, Leersum